• 1
  • 2
  • 3
O nama

O nama

Osnovani smo 2004. godine sa sedištem u Pančevu. Ubrzo nakon osnivanja selimo operativni centar u Novi Sad dok administrativni deo ostaje u Pančevu. Od prvog dana industrijsko čišćenje (ili čišćenje u industriji) nam je osnovna delatnost.

Opširnije...
Delatnost

Delatnost

Iako se bavimo svim vrstama čišćenja u industriji i spremni smo za nove izazove sa kojima se mozda nismo sretali, najčešći poslovi koje obavljamo su...

Opširnije...
Sertifikati

Sertifikati

Kako bismo pružili najbolji kvalitet, implementirali smo: Sisteme upravljanja kvalitetom usaglašenim sa standardom ISO 9001 Sisteme upravljanja zaštitom životne sredine usaglašenim sa standardom ISO 14001 Sisteme zdravlja i bezbednosti na radu usaglašenim sa standardom OHSAS 18001

Opširnije...

Industrijsko čišćenje

Industrijsko čišćenje je relativno mlada grana u modernoj ekonomiji koja iz godine u godinu beleži veoma velik rast. Razlog tome je što se sve više kompanija odlučuje za "outsourcing".

Nije realno da se očekuje od proizvodnog radnika, magacionera ili čak od stalno zaposlenih čistačica da profesionalno i efikasno obave zadatak iz oblasti industrijskog čišćenja. Industrijsko čišćenje je vrlo specifična grana ekonomije gde pored kapaciteta, opreme, veoma veliku ulogu igra iskustvo i znanje kako iz oblasti opreme tako i pri izboru adekvatne hemije. Znati kako rešiti problem a onda ideju sprovesti u delo je ponekad srž industrijskog čišćenja.

Odluka kompanija da se uglavnom bave svojom primarnom delatnošću a da čišćenje bilo iz estetskih, higijenskih, protivpožarnih ili bilo kojih drugih razloga prepuste specijalizovanim firmama koje se bave čišćenjem najveća je zasluga brzog rasta ove grane. Na vreme smo prepoznali potrebu tržista za ovom delatnošću i godinama aktivno učestvujemo u menjanju klime i trendova na našem tržištu.

Reference

U.S. Steel Serbia

Higia d.o.o. je pouzdan i efikasan poslovni partner koji je pokazao svoju doslednost, temeljnost, fokus, organizaciju i poslovnu stabilnost koja se temelji na visokoj tehnologiji, uhodanim procedurama i stručnom znanju.

- Miroslav Gladović,
Rukovodilac ZNR i IH - U.S. Steel Serbia
Mitas

Kompanija Higia d.o.o. se pokazala kao stabilan poslovni partner koji je umeo da se izbori sa svakom vrstom zadatka koji smo pred njih postavili.

- Zoran Jovičić,
Direktor i predsednik upravnog odbora - Mitas
Alymil YU Industry

Ispunjena su sva očekivanja vezana za dogovoreni posao i rokove realizacije.

- Dragan Relić,
HR manager - Alumil YU Industry a.d.