REFERENCE

U.S. Steel Serbia

Higia d.o.o. je pouzdan i efikasan poslovni partner koji je pokazao svoju doslednost, temeljnost, fokus, organizaciju i poslovnu stabilnost koja se temelji na visokoj tehnologiji, uhodanim procedurama i stručnom znanju.

- Miroslav Gladović,
Rukovodilac ZNR i IH - U.S. Steel Serbia
Mitas

Kompanija Higia d.o.o. se pokazala kao stabilan poslovni partner koji je umeo da se izbori sa svakom vrstom zadatka koji smo pred njih postavili.

- Zoran Jovičić,
Direktor i predsednik upravnog odbora - Mitas
Daily Express

Najvažniji kriterijum prema mišljenju našeg klijenta za dobru ocenu pružene usluge je kvalitet, cena i brzi rokovi obavljanja posla kao i fleksibilnost pri radu. Po ovim kriterijumima, po mišljenju Daily Express d.o.o. dobili smo odličnu ocenu prema upitniku o zadovoljstvu klijenta.

- Direktor,
Daily Express d.o.o.
Energotehna

Po oceni našeg klijenta zadovoljili smo najvažnije uslove pružanja dobre usluge koji obuhvataju cenu i kvalitet usluge kao i rok za obavljanje iste. Za pruženu uslugu dobili smo prosečnu ocenu 4,85 prema upitniku o zadovoljstvu klijenta.

- Direktor,
Energotehna d.o.o.
Alymil YU Industry

Ispunjena su sva očekivanja vezana za dogovoreni posao i rokove realizacije.

- Dragan Relić,
HR manager - Alumil YU Industry a.d.
Elmed

Pri zahtevima koje traže od pružalaca usluga najvažniji kriterijumi za dobijanje dobrih ocena usluge su su kvalitet, rokovi i cena usluge. Higia d.o.o. je po mišljenju klijenta Elmed d.o.o. i njihovog sales assistant Aleksandre Đukić dobila odličnu ocenu po ovim najbitnijim kriterijumima.

- Direktor,
Elmed d.o.o.